Eindelijk uitslapen

De hele week kon ik niet uitslapen. Vandaag was de eerste dag dat het weer kon en daar heb ik dan ook flink gebruik van gemaakt. Eerst werd ik om half 10 wakker, maar ben na een bakkie koffie en een peuk lekker terug gekropen.

Om half 3 werd ik gebeld en was maar goed ook anders sliep ik de hele dag. Met mijn duffe kop wat computer issues verholpen via de telefoon en op naar mijn tweede bakkie koffie. Mijn vriend had mij ook al berichten gestuurd en die heb ik beantwoord.

Even later heeft hij me opgehaald en hebben we samen gekookt. Na het eten heb ik lekker in bad gezeten. Die zou ik thuis ook wel willen hebben. We hebben daarna nog een tijdje zitten kletsen en toen heeft hij me weer thuis gebracht.

Morgen kan ik ook uitslapen en maandag is dat uitslapen voor een week weer voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *